Путін звинуватив Україну в причетності до катастрофи Іл-76: це не міг бути "дружній вогонь"

Путін звинуватив Україну в причетності до катастрофи Іл-76: це не міг бути “дружній вогонь”

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що удару по Іл-76, який зазнав катастрофи в Бєлгородській області, нібито завдали систем ППО України. Про це він сказав на зустрічі зі студентами, які воюють в Україні, пишуть російські ЗМІ.

«Це не могло бути за жодних обставин „дружнім вогнем“, як у таких випадках кажуть. Тому що літак був уражений ракетами ППО, не військовими засобами. Це видно з елементів ураження. Наші ППО по своїм літаком за визначенням завдавати ударів не можуть. Там стоять системи свій-чужий і скільки оператор на кнопку не натискав, наші системи ППО не спрацювали б. Техніка. Та й засоби поразки, вилучені на місці, говорять про те, що це ракета ППО», – заявив Путін. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ИнфоРезист».

«Швидше за все, це американські системи Patriot чи європейські, найімовірніше, французькі. Але через пару-трійку днів буде точна відповідь», – додав президент РФ.

За його словами, Головне управління розвідки Міноборони України нібито знало, що російська сторона перевозить полонених військових.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

«Я не знаю, спеціально вони зробили це або помилково, через недомисли, але це вони зробили. …», – сказав Путін.

 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *