Рейтинги Трампа і Гарріс зрівнялися перед фіналом президентських виборів

Рейтинги Трампа і Гарріс зрівнялися перед фіналом президентських виборів

Колишній президент США і кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп випереджає віцепрезидента США і кандидата в президенти від Демократичної партії Камаллу Гарріс, 48% проти 47%, у межах похибки опитування у три процентні пункти.

Про це свідчать результати Національного опитування ймовірних виборців, проведеного The New York Times (NYT) і Siena College. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Рейтинг Трампа значною мірою не змінився порівняно з опитуванням Times/Siena, проведеним наприкінці липня, одразу після того, як президент Джо Байден відмовився від своєї спроби переобратися, йдеться в повідомленні NYT.

Рейтинги Трампа і Гарріс зрівнялися перед фіналом президентських виборів

Камаллу Гарріс

Зазначається, що результати по країні відповідають опитуванням у семи штатах, що коливаються, які визначать результат президентських виборів, де Гарріс іде врівень із Трампом або має невелику перевагу, згідно із середніми показниками опитувань NYT.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Результати опитування підкреслюють ризики і потенційні вигоди для кандидатів у президенти США напередодні дебатів на ABC News. Опитування показало, що 28% ймовірних виборців заявили, що їм потрібно більше дізнатися про Гарріс, тоді як 9% заявили, що їм потрібно більше дізнатися про Трампа.

NYT нагадує, що до найкоротших президентських виборів у сучасній історії США залишилося всього вісім тижнів.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *