Рентабельність капіталу перестрахових компаній продовжує зростати завдяки стратегіям андерайтингу

Рентабельність капіталу перестрахових компаній продовжує зростати завдяки стратегіям андерайтингу

Порівняно з іншими підсекторами страхування, перестраховики продовжують генерувати високу рентабельність капіталу завдяки надійному андеррайтингу та стабільному зростанню премій.

Згідно зі звітом Morgan Stanley, інвестори на даний момент надають перевагу перестраховикам у майбутньому, однак, повторна оцінка страхового та перестрахового ринку відбудеться з наближенням сезону ураганів. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Форіншурер».

«З нашої точки зору, перестраховики продовжують генерувати високу рентабельність капіталу. Порівняно з іншими учасниками ринку страхування, ми вважаємо, що перестраховики продовжують мати більше переваг з точки зору капіталу та інвестицій, ніж страховики», – зазначили у Morgan Stanley.

Іншою пов’язаною темою у звіті був потенційний вплив випуску катастрофічних облігацій та ILS на ціноутворення перестрахування.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Morgan Stanley зауважив, що, враховуючи поточний стан ринку перестрахування, деякі інвестори додатково запитували про приплив капіталу на ринок перестрахування, зокрема про ILS та випуск катастрофічних облігацій.

“Хоча емісія цих інструментів з початку року є відносно високою, ще занадто рано припускати, що загальний приплив капіталу матиме великий вплив на тарифи перестрахування”.

Середній купонний дохід для випуску облігацій ILS та катастрофічних бондів поки що знижується, що може зменшити апетит інвесторів у порівнянні з іншими інвестиційними альтернативами за поточних ринкових умов.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *