Рівненська облорганізація Червоного Хреста прийняла восьмий евакуаційний поїзд із Донеччини

Рівненська облорганізація Червоного Хреста прийняла восьмий евакуаційний поїзд із Донеччини

Волонтери Рівненської обласної організації Українського Червоного Хреста зустріли черговий евакуаційний поїзд із Донецької області.

“Восьмий евакуаційний потяг зустріли волонтери на Рівненщині. 40 громадян, з них 18 — діти, евакуювалися з Донецької області… Поїзд зустрічали рятувальники, психологи та команда Рівненської обласної організації Українського Червоного Хреста”, – повідомив Український Червоний Хрест у фейсбуці в четвер. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Евакуйованим допомагали вийти з вагонів, перенести речі, надавали інформаційну підтримку, надавали перекуси та за потреби першу психологічну допомогу. Крім цього, волонтери допомагали транспортувати маломобільних людей до прихистків.

Рівненська облорганізація Червоного Хреста прийняла восьмий евакуаційний поїзд із Донеччини Рівненська облорганізація Червоного Хреста прийняла восьмий евакуаційний поїзд із Донеччини Рівненська облорганізація Червоного Хреста прийняла восьмий евакуаційний поїзд із Донеччини

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Прибулих людей розмістили в громадах Рівненського району області.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *