Росія готується змінити ядерну доктрину: заява Путіна

Росія готується змінити ядерну доктрину: заява Путіна

Президент рф Володимир Путін укотре погрожує Заходу і загрожує змінити параметри російської ядерної доктрини. Цей документ регулює, в якому випадку може розглядатися питання про застосування ядерної зброї.

Під час візиту до столиці В’єтнаму Ханоя Путін заявив, що готовий внести “можливі зміни в стратегію”. У нинішньому варіанті російська ядерна доктрина передбачає, що росія не може завдати превентивного ядерного удару. Судячи з усього, параметри документа можуть змінитися, щоб санкціонувати застосування ядерної зброї в деяких ситуаціях і тим самим посилити потенціал загрози, повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ИнфоРезист»..

За словами Путіна, західні країни мають нижчий поріг заборони на застосування ядерної зброї – вони нібито можуть у довільний момент застосувати “бомби з малою потужністю вибуху”. При цьому саме Кремль регулярно погрожує можливим використанням російського ядерного арсеналу проти України та країн, які допомагають їй у війні.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Заступник міністра закордонних справ росії Сергій Рябков заявив, що робота над зміною ядерної доктрини поки що не завершена. Терміни, за які в документ мають внести коригування, поки що теж не визначено.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *