Росія не має законних підстав зробити Іран і Північну Корею спільниками у своїй злочинній війні

Росія не має законних підстав зробити Іран і Північну Корею спільниками у своїй злочинній війні

Росія завжди вдавалася до брехні для того, щоб виправдати війну проти України, у росії немає жодних легітимних підстав, щоб зробити де-факто Іран і Північну Корею своїми спільниками, заявив президент України Володимир Зеленський.

Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«У росії немає жодних легітимних підстав для того, щоб Іран і Північну Корею зробити де-факто спільниками у своїй злочинній війні в Європі. З їхньою зброєю, яка вбиває нас, українців», – сказав Зеленський на засіданні Ради безпеки ООН.

Президент також додав, що Володимир Путін не може нічого сказати у відповідь, коли в нього запитують, чому він намагається втягнути Білорусь у війну, а також чому його пропагандисти погрожують країнам Кавказу або Центральної Азії, або чому РФ інвестує найбільше не в розвиток людини, а в ненависть.

«Ми знаємо, що дехто у світі хоче говорити з Путіним. Ми знаємо це. Зустрічатися, говорити, спілкуватися. Але що саме вони можуть від нього почути? Що він засмучений, бо ми реалізуємо своє право захищати наших людей? Або що він хоче продовжувати війну і терор тільки для того, щоб ніхто не подумав, що він був не правий? Це теж безумство», – наголосив Зеленський.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *