Росія переміщує війська з Калінінграда на Курщину – коментар міністра оборони Литви

Росія переміщує війська з Калінінграда на Курщину – коментар міністра оборони Литви

Росія передислоковує свої війська з Калінінграда в Курську область на тлі операції Збройних сил України на Курщині. Про це повідомив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас під час зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським у Києві 13 серпня.

“Я кажу литовському народу: подивіться, як українці за вас борються, тому що через цю боротьбу росіянам доводиться виводити війська з Калінінграда . І ми навіть називаємо це “демілітаризацією Калінінграда”, яка відбувається завдяки хоробрості ваших військових”, – зазначив він. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ИнфоРезист».

Міністр зауважив, що дії ЗСУ підняли мораль не лише українців, а й литовців. “Тому що ви показали, що ви можете досягати дуже важливих речей”, – підкреслив він.

Кащюнас додав, що “наступним хорошим кроком” був би дозвіл західних партнерів Україні на використання далекобійних озброєнь по території рф. “Ми лобіюємо це, і я впевнений, що ми маємо це робити”, – наголосив він.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *