Росія повідомляє про масовану атаку дронів: пошкоджено нафтобазу

Росія повідомляє про масовану атаку дронів: пошкоджено нафтобазу

У ніч на п’ятницю, 31 травня, у кількох муніципалітетах Краснодарського краю РФ було “відбито масовану атаку безпілотників” – дрони нібито придушили сили протиповітряної оборони.

Унаслідок дронової атаки в Темрюцькому районі пошкоджено інфраструктуру нафтобази – зазнали пошкоджень і загорілися три цистерни, в яких були нафтопродукти, повідомив губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «УНІАН».

“…Пожежі присвоєно високу категорію складності. На жаль, є постраждалі з-поміж співробітників нафтобази, їм надають медичну допомогу. Решту співробітників евакуйовано”, – йдеться у повідомленні ворожого чиновника.

Пізніше “РИА Новости” у своєму каналі в месенджері стверджувало, що пожежу на нафтобазі в Красногорському краї вдалося загасити.

Росія повідомляє про масовану атаку дронів: пошкоджено нафтобазу

Триває повномасштабна війна в Україні – новини

Після того, як росіяни рано-вранці 24 лютого 2022 року здійснили повномасштабне вторгнення в Україну, у РФ вже не раз лунали вибухи на об’єктах, які допомагають окупантам продовжувати агресію проти нашого народу.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Зокрема, 17 травня стало відомо, що безпілотники в російському місті Туапсе, що в Краснодарському краї, атакували нафтопереробний завод. Журналісти дізналися, що дим огорнув Туапсинський НПЗ. У РФ стверджували, що на території підприємства просто стався “спалах” унаслідок падіння безпілотника.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *