Росіяни використали нову тактику та старі "шахеди" для атаки на Київщину

Росіяни використали нову тактику та старі “шахеди” для атаки на Київщину

Під час поточної нічної дронової атаки на Київщину росіяни змінили тактику атаки на Київщину”, збільшивши тривалість атаки. Про це повідомив керівник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко.

Він каже, що росіяни намагаються подовше тримати безпілотники в повітрі за рахунок маневрів, щоб виснажувати українську ППО та мирне населення. “Тактика не спрацює, звісно”, – вважає Коваленко. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Дзеркало тижня. Україна».

Росіяни використали нову тактику та старі "шахеди" для атаки на Київщину

Водночас він каже, що станом на зараз інформація про реактивні “шахеди” не підтверджується – “Звичайні зі звичайними двигунами”.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 30 вересня, починаючи з другої години ночі, у Києві та столичному регіоні лунають вибухи, пов′язані з атакою “шахедів”. У столичному регіоні повітряна тривога триває вже понад п′ять з половиною годин. Станом на п′яту годину ранку повітряна тривога зберігається у десяти регіонах країни.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *