Російська нічна атака: 16 "Шахедів" та 4 крилаті ракети знищено

Російська нічна атака: 16 “Шахедів” та 4 крилаті ракети знищено

В ніч на 9 червня російські окупанти завдали удару по Україні іранськими ударними дронами “Shahed-136/131” та крилатими ракетами повітряного базування Х-101/Х-55 по військових об’єктах та об’єктах критичної інфраструктури.

Як повідомляє Командування Повітряних сил, пуски “Шахедів” здійснювались з південного напрямку, крилатих ракет – з району Каспійського моря, із чотирьох стратегічних бомбардувальників Ту-95мс. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Уніан».

Російська нічна атака: 16 "Шахедів" та 4 крилаті ракети знищено

“Протягом атаки запущено до 16 ударних БпЛА та шість крилатих ракет повітряного базування. Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил в зонах відповідальності повітряних командувань “Схід”, “Захід” та “Південь”, у взаємодії із ППО інших складових Сил оборони України, знищено 4 крилаті ракети Х-101/Х-55, 10 ударних дронів “Shahed-136/131”, “Ланцет” та чотири БпЛА оперативно-тактичного рівня “Орлан-10″, Supercam”, – йдеться у повідомленні.

У Повітряних силах додали, що вчора близько 20:00 противник завдав ударів з Чорного моря двома ракетами “Калібр” по одному з цивільних об’єктів на Черкащині.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

“Авіацією Повітряних Сил ЗС України за минулу та поточну добу завдано до 20 вогневих авіаударів по засобах ППО, логістиці, військовій техніці та позиціях окупаційних військ”, – йдеться у повідомленні.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *