Російські диверсії у Європі: оцінка загрози від ГУР та цілі Кремля

Російські диверсії у Європі: оцінка загрози від ГУР та цілі Кремля

В українській розвідці прокоментували матеріал видання Financial Times, яке писало, що Кремль активно готується до проведення диверсій у Європі. Зокрема, коментуючи це повідомлення, представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі “Свобода Ранок” заявив, що інформація від FT – “не новина” і Україна також відстежує це питання.

“Я не думаю, що доцільно коментувати окремі повідомлення з медіа, але те, що можна стверджувати: російські спецслужби продовжують будувати власну мережу, продовжують активну діяльність за кордоном, вони її не припиняли”, – зауважив Юсов. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «УНІАН».

За його словами, метою цієї діяльності є дестабілізація ситуації в євроатлантичній спільноті, в окремих країнах, вплив на уряди цих держав, дискредитація України та послаблення проукраїнської коаліції і “в цілому послаблення всього вільного демократичного світу”.

ЗМІ про диверсії рф у Європі

5 травня видання Financial Times опублікувало матеріал, у якому йшлося про те, що росія почала готуватися до диверсій у всій Європі. Видання з посиланням на представників трьох європейських розвідок зазначало, що ризик диверсій по всьому континенту, прямих або за участю підставних осіб, значно зріс. Серед погроз, про які говорять розвідники, – приховані вибухи, підпали та пошкодження інфраструктури.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *