Роз’яснення щодо процедури повірки лічильників води для киян

Роз’яснення щодо процедури повірки лічильників води для киян

Київводоканал нагадав, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 440 від 07.04.2023 «Деякі питання повірки законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки в умовах воєнного та надзвичайного стану» відновлено повірку індивідуальних вузлів обліку комунальних послуг. Про це йдеться у пресслужбі відомства.

Усі лічильники холодної води, у яких закінчився термін повірки, мають пройти повірку, яку можна замовити: за номером контакт-центру Київводоканал (044)202-02-02 Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Cудово-юридична газета».

Нагадуємо, що згідно Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність» Ст.17 п.4 абз.5 повірка вузлів обліку (лічильників води) в квартирах здійснюється за рахунок власників таких вузлів. Періодичність повірки лічильників води встановлена Наказом Мінекономіки від 13.10.16 №1747 п.38 і поводиться кожні 4 роки», – сказано у повідомленні.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *