Розкрито втручання від адвоката, що керував двома нарколабораторіями на Дніпропетровщині

Розкрито втручання від адвоката, що керував двома нарколабораторіями на Дніпропетровщині

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру дев’яти учасникам наркоугруповання. Їм інкриміновано створення, керівництво злочинною організацією, а також участь у ній, незаконне зберігання, перевезення, збут психотропних речовин та незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання прекурсорів з метою їх використання (ч. 1, 2 ст. 255, ч. 4 ст. 28, ч. 3 ст. 307, ч. 3 ст. 311 Кримінального кодексу України). Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора.

Вказано, що організатор – діючий адвокат, який залучив до протиправної діяльності вісьмох співучасників. Вони виготовляли метамфетамін відразу у двох нарколабораторіях у Дніпровському та Новомосковському районах. Щомісячно виготовляти до 8 кг психотропної речовини. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «PRAVO».

«Продаж готової «продукції» здійснювали через Telegram-канали. Збували у роздріб, оптовими партіями шляхом «закладок» та поштовими відправленнями по всій території України. Щомісячно така незаконна діяльність приносила їм понад 10 млн грн прибутку», – йдеться в повідомленні. Правоохоронці затримали наркоділків у порядку ст. 208 КПК України.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Проведено понад 45 санкціонованих обшуків за місцями проживання, в автомобілях підозрюваних та нарколабораторіях.

Вилучено 200 кг метамфетаміну, 200 кг прекурсорів, 30 літрів псевдоефедрину, понад 1 кг канабісу, спеціальне обладнання, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, флешнакопичувачі, чорнові записи, зброю, авто, банківські карти та майже 4 млн грн готівки у різних валютах.

Наразі шістьом підозрюваним суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу іншим учасникам.

Заходи з викриття протиправної діяльності проводили прокурори спільно зі слідчими слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області та співробітниками УСР області ДСР Нацполіції України.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *