Розвідка Великої Британії: найбільші втрати окупантів під Авдіївкою за 2023 рік

Розвідка Великої Британії: найбільші втрати окупантів під Авдіївкою за 2023 рік

Під Авдіївкою росія зазнала одних із найгірших втрат за 2023 рік, і схоже, що запити командування знову розходяться з реальними можливостями окупантів. Про це йдеться у звіті розвідки Міноборони Британії станом на 28 жовтня.

Розвідка зазначає, що під Авдіївкою росіяни задіяли частини до 8 бригад. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ИнфоРезист».

“Ці підрозділи ймовірно зазнали одних із найгірших показників втрат у російських військах за 2023 рік”, – пишуть аналітики.

Розвідка Великої Британії: найбільші втрати окупантів під Авдіївкою за 2023 рік

Вони відзначають, що російські “воєнкори” жорстко критикують тактику командування.

“Характер операції дозволяє припускати, що ключові військово-політичні виклики для росії залишаються такими ж, як протягом практично усієї цієї війни. Політичні лідери вимагають захопити більші території, але військові не можуть забезпечити ефективну наступальну операцію на оперативному рівні”, – констатує розвідка.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

У той же час, міністр оборони України Рустем Умєров у телефонній розмові з міністром оборони США Ллойдом Остіном поділився ситуацією на фронті та розповів про втрати окупантів на Донеччині. Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

“Повідомив втрати ворога у районі Авдіївки станом на цю хвилину — приблизно 4 тисячі солдатів”, — вказали в оборонному відомстві.

Крім того, український міністр оборони висловив подяку за продовження ефективної співпраці та постачання Україні артилерійських боєприпасів.

У Міноборони зазначили, що подальше постачання ATACMS дозволить ефективніше завдавати вогневі ураження по військовій інфраструктурі та командних пунктах у глибокому тилу ворога на окупованих українських територіях.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *