СБУ розслідує видачу банком “Преміум” кредитів для групи “Терра Фуд”

Відповідно до ухвали Шевченківського райсуду від 06 квітня, СБУ здійснює досудове розслідування в кримінальному провадженні №22017000000000438 за фактом заволодіння службовими особами банку “Преміум” спільно із службовими особами ТОВ «Терра Фуд» грошовими коштами банку “Преміум” на суму понад 396 млн грн, а також подальшої їх легалізації.

Згідно з судовими матеріалами, ухвалою слідчого судді від 15.03.2018 року було надано дозвіл на проведення обшуку за адресою м.Київ, вул. Зеленогірська, 8 для відшукання та вилучення документів, що стосується отримання ПАТ «Острозький молокозавод», ПрАТ «Володимирецький молочний завод», ТОВ «Корнинсир», ТОВ «Агрокомплекс «Зелена долина», ТОВ «Доброслав», ТОВ «Терра Фуд», ТОВ «Тульчинм’ясо продукт» кредитних коштів від банку “Преміум”.

Банк “Преміум” був відправлений на ліквідацію у лютому 2016 року. Його пов’язувализ С. Думчевим. За даними Фонду гарантування, на 01.04.2018 вкладникам банку “Преміум” у межах гарантійної суми було виплачено 147,3 млн грн (98,6% запланованих виплат).

Про розслідування ДФС щодо банкрутства ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат» (в стані припинення; підконтрольне групі “Терра Фуд”) та його боргу перед Укрексімбанком на 542 млн грн див. тут.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *