Шольц про "мирні пропозиції" Путіна: у них вірять лише глядачі Russia Today

Шольц про “мирні пропозиції” Путіна: у них вірять лише глядачі Russia Today

У щире бажання президента росії Володимира Путіна досягти миру в Україні вірять тільки ті, хто дуже багато дивиться російські пропагандистські телеканали. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц.

Шольц прокоментував нещодавні “мирні пропозиції” Путіна, в яких він, серед іншого, вимагає від України віддати свої території та відмовитися від вступу до НАТО. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ИнфоРезист».

“Той, хто вірить, що це …. принесе стійкий мир у Європу, той, напевно, дивився дуже багато Russia Today”, – наголосив він.

Канцлер Німеччини також додав, що росія не хоче миру, але Україна, на яку напали, хоче миру, справедливого, без страху перед новою агресією, тому є Мирний план президента Володимира Зеленського, Саміт миру в Швейцарії.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

“Ми повинні пройти перший крок… Шлях буде довгим і важким. Але проведення такої конференції було правильним”, – сказав він.

 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *