Спецслужби США мали дані про змову Ірану проти Трампа – ЗМІ

Спецслужби США мали дані про змову Ірану проти Трампа – ЗМІ

США отримали розвідувальну інформацію про плани Ірану вбити 45-го президента Штатів Дональда Трампа, тому Секретна служба посилила охорону навколо нього. Про це повідомляє CNN з посиланням на джерела.

За інформацією джерел, немає жодних ознак того, що 20-річний Томас Метью Крукс, який намагався вбити Трампа, був пов’язаний зі змовою Ірану. Неназваний американський чиновник із Ради нацбезпеки розповів журналістам, що Секретна служба і кампанія кандидата в президенти були попереджені про загрозу можливого замаху. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ИнфоРезист».

“У відповідь на загрозу Секретна служба різко збільшила ресурси і засоби для захисту колишнього президента Трампа. Все це було зроблено напередодні суботи”, – заявив чиновник.

Крім цього було зазначено, що співробітники Секретної служби неодноразово застерігали штаб Трампа від проведення мітингів просто неба, які становлять більший ризик, ніж інші заходи, доступ до яких можна краще контролювати.

У свою чергу постійне представництво Ірану при Організації Об’єднаних Націй спростовує дані про змову з метою вбити Трампа.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

“Ці звинувачення необґрунтовані і зловмисні. З точки зору Ірану, Трамп є злочинцем, який має бути притягнутий до відповідальності і покараний у суді за наказ убити генерала Касема Сулеймані. Іран обрав законний шлях, щоб притягнути його до відповідальності”, – сказав представник місії.

13 липня в Трампа стріляли під час передвиборчого мітингу в місті Батлер. Нападника ліквідували, ним виявився 20-річний житель Пенсільванії Томас Метью Крукс.

 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *