Співробітник реформованої Аваковим та Князєвим поліції, який погрожуючи ножем відібрав у дитини мобілку, сяде на 3 роки

Колишнього поліцейського батальйону конвойної служби Головного управління Національної поліції у м. Києві за розбійний напад на малолітню дівчинку засудили до 3 років позбавлення волі.

Про це повідомляє «Судовий репортер» з посиланням на вирок від 23 травня.

У грудні 2018 поліцейський у стані алкогольного сп’янінні перебував у сквері «Героїв Севастополя» біля ліцею «Престиж». Після розпиття спиртних напоїв він рушив у бік будинку, а назустріч йому йшла дівчинка. Він зупинив малолітню дитину, утримуючи за рюкзак. Погрожуючи насильством і показуючи ножа, він наказував віддати йому мобільний телефон. Отримавши відмову він штовхнув дитину і та впала на землю. Поліцейський повторно висловив вимогу, притиснувши ножа до обличчя дівчинки, і забрав мобілку. Вартість телефона складала близько 2 тис. грн.

В суді чоловік вину визнав, розповів, що зі своїм знайомим у вечірній час розпивав алкогольні напої, а потім напав на дівчинку. У скоєному щиро розкаявся.

Обставинами , що обтяжують покарання, суд вважає вчинення злочину в стані алкогольного сп’яніння і стосовно малолітньої особи.

Чоловіка засудили до 3 років позбавлення волі і на 3 роки позбавили права обіймати посади в органах внутрішніх справ Нацполіції.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *