Спроба замаху біля гольф-клубу Трампа: ФБР затримало підозрюваного

Спроба замаху біля гольф-клубу Трампа: ФБР затримало підозрюваного

Інцидент зі стріляниною в гольф-клубі може бути черговою спробою замаху на кандидата в президенти США від республіканців, вважають у ФБР.

Кандидат у президенти США Дональд Трамп був за кілька сотень метрів від місця стрілянини, він у безпеці, але ФБР заявило, що інцидент “виглядає як спроба замаху”. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «УНІАН».

Як пише BBC, представники ФБР, Секретної служби та місцевої поліції розповіли, що на розслідування події кинуто “всі ресурси”.

За словами представника Секретної служби, їхній співробітник помітив ствол, що висунувся з кущів, і разом із колегами негайно відкрив вогонь. Після цього очевидець побачив, як чоловік біжить із кущів до чорного Nissan, сідає в машину і їде.

Поліція затримала цю людину на шосе в сусідньому окрузі. За словами шерифа місцевої поліції, кулі його не зачепили. У кущах було знайдено автомат типу АК-47 з оптичним прицілом, два рюкзаки і відеокамеру GoPro.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Спроба замаху біля гольф-клубу Трампа: ФБР затримало підозрюваного

Автомобіль підозрюваного після зупинки поліцією / фото шериф округу Мартін

Учасники прес-конференції пояснили, що коли він грає в гольф, охорона завжди рухається на одну-дві лунки попереду. У цьому випадку експрезидент і кандидат у президенти був за кілька лунок, тобто за кілька сотень метрів від місця стрілянини.

Шериф округу розповів, що підозрюваного швидко затримали саме завдяки допомозі свідка: той описав поліції і чоловіка, і його машину, Nissan, і навіть запам’ятав номер.

Незабаром цю машину помітили на шосе, що веде в сусідній округ Мартін. Поліція округу Мартін отримала цю інформацію, зупинила Nissan і затримала втікача. Після цього свідка привезли в округ Мартін, і він упізнав затриманого.

Спроба замаху біля гольф-клубу Трампа: ФБР затримало підозрюваного

Фото підозрюваного в замаху на Трампа / фото newsweek

Замах на Трампа – реакція експрезидента

Експрезидент США Дональд Трамп прокоментував стрілянину біля його гольф-клубу.

“Поруч зі мною було чути постріли. Перш ніж чутки почнуть виходити з-під контролю, я хотів би, щоб ви почули це першими: Я в безпеці і здоровий! Ніщо мене не зупинить. Я ніколи не здамся. Я завжди буду любити вас за те, що ви мене підтримуєте”, – заявив він.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *