Створення "Республіки Урал": заклик до корінних народів у росії

Створення “Республіки Урал”: заклик до корінних народів у росії

У понеділок, 12 червня, в день росії, невідомі хакери зламали один із регіональних сайтів Уралу, залишивши послання із закликом до створення своєї республіки представникам глибинки, які можуть стати “пусковим механізмом” для розвалу країни-агресора.

“Час корінним народам та регіонам повертати собі незалежність та суверенітет”, – йдеться у банері, який висить на сайті. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Апостроф».

Створення "Республіки Урал": заклик до корінних народів у росії

Варто зазначити, що остання новина на цьому порталі датована ще 2017 роком. Можливо, саме тому цей заклик до мешканців Уфи, Пермі, Кургану, Оренбурга, Челябінська та Єкатеринбургу ще доступний для перегляду. На цей час сайт побачили понад 6,5 тисяч росіян.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Також, 7 червня хакери зламали ранковий ефір «Ретро FM» у Свердловській області та запустили звернення на підтримку бізнесмена Євгена Пригожина. Вони обрушилися із критикою на керівництво Міноборони.

 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *