Суд відклав розгляд позову про честь і гідність Коломойського

Печерський районний суд Києва переніс розгляд позову олігарха та ексвласника ПриватБанку Ігоря Коломойського про визнання недостовірною інформації, яка принижує його честь, гідність та ділову репутацію.

Про це йдеться в повідомленні Національного банку.

«18 грудня Печерський районний суд міста Києва мав розглянути позов Ігоря Коломойського про визнання інформації про нього недостовірною та такою, що принижує його честь, гідність та ділову репутацію. Однак засідання суду не відбулось та перенесене на 23 січня 2020 року», – зазначає НБУ.

Нагадаємо, що 16 грудня Велика палата Верховного суду перенесла на 31 січня розгляд касаційної скарги НБУ, Мінфіну та Приватбанку на рішення судів нижчих інстанцій за позовом сім’ї Суркісів про скасування рішень про визнання їх пов’язаними з ПриватБанком особами та визнання недійсної процедури примусової конвертації акцій в капітал у часи, коли банк належав Ігорю Коломойському і Геннадію Боголюбову.

Крім цього, сьогодні Шостий апеляційний суд за клопотанням ПриватБанку призупинив розгляд скарги на рішення Окружного адмінсуду від 18 квітня 2019 року про скасування націоналізації Приватбанку до розгляду у Великій палаті Верховного суду справи за позовом сім’ї Суркісів.

Також ПриватБанк 18 грудня ініціював нове судове провадження в Окружному суді Тель-Авіва в Ізраїлі проти колишніх власників банку та інших відповідачів на $600 млн.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *