Суд заарештував майно на 16 млн грн, яке намагалися приховати брати Медведчука та Козака

Суд заарештував майно на 16 млн грн, яке намагалися приховати брати Медведчука та Козака

Майно буде передано до Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Суд наклав арешт на нововиявлені майнові комплекси Сергія Медведчука та Богдана Козака, що на Львівщині. Про це повідомило Управління СБ України у Львівській області. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Судово-юридична газета».

Рішення стосується рухомого та нерухомого майна підприємства «Бетонбуд», яке рідні брати екснардепів-зрадників намагались приховати від фіскальних органів. Вартість арештованих активів становить майже 16 мільйонів гривень.

Мова йде про необліковану матеріально-технічну базу підприємства – обладнання для виробництва бетону, ангар для зберігання сипучих матеріалів, а також складські та офісні приміщення.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Тепер вказане майно буде передано до Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Нагадаємо, що за матеріалами СБУ Сергій Медведчук і Богдан Козак вже отримали підозри у причетності до фінансових махінацій на шкоду Україні.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *