Суддя Олексій Тандир продовжує перебувати під вартою у справі про ДТП зі смертельним наслідком

Суддя Олексій Тандир продовжує перебувати під вартою у справі про ДТП зі смертельним наслідком

Київський апеляційний суд залишив без задоволення клопотання про зміну запобіжного заходу та скаргу на ухвалу суду щодо продовження терміну утримання під вартою судді Макарівського районного суду Київської області Олексія Тандира. Розгляд справи відбувся 8 листопада 2023 року.

Тож Київський апеляційний суд залишив без змін ухвалу Святошинського районного суду м. Києва від 27 жовтня 2023 року, якою продовжено Олексію Тандиру запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном до 25 грудня 2023 року включно. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «PRAVO».

Також апеляційний суд відмовив у задоволенні клопотання про зміну запобіжного заходу на цілодобовий домашній арешт та у задоволенні клопотання адвокатів та юристів Макарівської ОТГ про передачу Олексія Тандира їм на поруки.

Нагадаємо, що підозрюваний у ніч на 26 травня 2023 року був в автівці, що збила на смерть нацгвардійця в Києві.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

27 травня, Вища рада правосуддя надала згоду на тримання під вартою судді Олексія Тандира.

Олексій Тандир підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України, а саме у порушенні правил безпеки дорожнього руху, керуванні транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого, що передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *