Сумського мера відсторонили від обов'язків

Сумського мера відсторонили від обов’язків

9 жовтня 2023 року слідчий суддя ВАКС задовольнив клопотання детективів НАБУ, погоджене прокурором САП, та відсторонив від обійманої посади мера міста Суми, якого разом із директором департаменту інфраструктури Сумської області викрито на проханні та одержанні неправомірної вигоди в особливо великому розмірі, а саме 2 130 000 гривень. Про це повідомляє пресслужба САП.

Строк відсторонення — 2 місяці. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «PRAVO».

САП та НАБУ повідомили про підозру сумському міському голові та директору департаменту інфраструктури Сумської області. У межах досудового розслідування встановлено, що вказані особи вимагали неправомірну вигоду за вирішення питання про встановлення виконавчим комітетом Сумської міської ради для юридичної особи нового економічно обґрунтованого тарифу на поводження з побутовими відходами та нестворення штучних перешкод у провадженні господарської діяльності підприємством.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

ВАКС обрав їм запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 3 млн грн та 1,476 млн грн відповідно.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *