Тищенко закликав Шмигаля зупинити громадський транспорт на карантин вихідного дня

Народний депутат з парламентської фракції “Слуга народу” Микола Тищенко вважає, що в рамках карантину вихідного дня необхідно обмежити роботу громадського транспорту.

Нинішніх карантинних заходів на вихідних недостатньо, оскільки, на думку Тищенка, головний розповсюджувач інфекції – транспорт.

Нардеп Микола Тищенко вважає, що нинішніх карантинних заходів на вихідних недостатньо, ще потрібно зупинити громадський транспорт. Про це Тищенко написав у Facebook у четвер, 26 листопада.

“Якщо ми хочемо поліпшити ситуацію, то на карантин вихідного дня необхідно закривати не тільки розважальну сферу і сферу послуг. Головне на вихідні дні – обмежити роботу громадського транспорту. Адже саме він є основним розсадником інфекції. Не дотримується соціальна дистанція, люди контактують між собою”, – написав Тищенко.

Він заявив, що субота і неділя – це неробочі дні, то і необов’язково людям кудись їздити. Можна обмежитися прогулянками поблизу будинку.

“А для тих українців, які змушені працювати у вихідні дні, зобов’язати їх роботодавців організувати підвезення співробітників на роботу. Це вимушені й тимчасові обмеження. Але інакше поширення COVID-19 не зупинити. У всьому світі діють обмеження. І Україна не виняток”, – додав він.

Раніше Тищенко запропонував Разумкова окропити Раду святою водою. Також ASPI news повідомляло, що голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія накричав на Тищенка за запізнення на голосування за проєкт державного бюджету.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *