Тварини отримають пільгу на проїзд у транспорті Брюсселя

Тварини отримають пільгу на проїзд у транспорті Брюсселя

Навіть якщо у вас є право на безкоштовний проїзд, для домашнього вихованця доведеться купувати квиток. У столиці Бельгії вирішили, що це несправедливо та пообіцяли виправити ситуацію.

Так, за словами міністра мобільності Брюсселя вже найближчим часом у громадському транспорті міста не доведеться платити за перевезення домашньої тварини, про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Закон і Бізнес».

За його словами, багато пасажирів, які через свій вік чи соціальне становище мають право на пільговий тариф чи безкоштовний проїзд, все одно змушені платити за свого вихованця. Тож у міністерстві вирішили зробити проїзд для них повністю безоплатним.

Наразі власники тварин повинні купити додатковий квиток, якщо вони хочуть проїхатися із чотирилапими на трамваї, автобусі або метро. Єдині тварини, які мають пільгу на проїзд — собаки-поводири та поліцейські собаки.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

До речі, торік Trenitalia, основний залізничний перевізник в Італії, дозволив безкоштовно брати до поїздів домашніх тварин.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *