Тисячі людей покинули Крим через "бавовну", а готелі залишилися заповнені на 1%

Тисячі людей покинули Крим через “бавовну”, а готелі залишилися заповнені на 1%

Після того як у Криму почали відбуватись вибухи, з території півострова не надто масово, але виїжджають росіяни. Готелі у Криму наразі заповнені всього на 1%. Про це заявила представниця президента України у Криму Таміла Ташева в ефірі телемарафону.

“Коли почалася перша “бавовна” під Саками на аеродромі, коли сталася “бавовна” на Кримському мосту, вони почали виїжджати. Не скажу, що це має супермасовий характер, але тисячі людей виїжджають – це достатньо великий показник для людей, які приїхали колонізовувати територію, підтримуючи РФ”, – сказала Ташева. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ЛІГА».

Коментуючи туристичний сезон у Криму, який до російсько-української війни був наприкінці червня завжди у розпалі, представниця президента зазначила, що туристичного сезону наразі на півострові фактично немає.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

“З того, що нам відомо, – 1% наповненості в готелях. Власне, окупаційні адміністрації вже самі це визнають. Десь місяця півтора тому окупаційні керівники, так зване міністерство економіки, заявляли, що будуть якимось чином робити дотації для готельних мереж, тому що вони почали жалітися, що сезону немає”, – зазначила Ташева.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *