У боях за Бахмут окупанти відступили на два кілометри у деяких ділянках фронту

У боях за Бахмут окупанти відступили на два кілометри у деяких ділянках фронту

Завдяки продуманій обороні українських військових на Бахмутському напрямку російські окупанти не змогли втримати натиск ЗСУ та відступили на дистанцію до двох кілометрів на окремих ділянках фронту.

Про це 10 травня повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський.

Він зазначив, що грамотне проведення оборонної операції виснажило підготовлені сили ПВК “Вагнер” та змусило замінити їх на певних напрямках гірше підготовленими підрозділами регулярних військ РФ, які зазнали поразки та відійшли. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Форіншурер».

У боях за Бахмут окупанти відступили на два кілометри у деяких ділянках фронту

“Попри значну концентрацію військ та гучні заяви російських військових злочинців про наміри взяти Бахмут до 9-го травня, ворог так і не зміг захопити українське місто. Наші сили оборони надійно тримають фронт та не дають ворогу просунутись вперед. Битва за Бахмут триває”, – висловився Сирський.
Нагадаємо, напередодні 3-тя окрема штурмова бригада ЗСУ підтвердила повідомлення засновника ПВК “Вагнер” Євгена Пригожина, який заявив про втечу 72-ї окремої мотострілецької бригади ЗС РФ із-під Бахмута та 500 ліквідованих росіян на трьох квадратних кілометрах там.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Раніше Пригожин говорив, що “вагнерівці” вийдуть із Бахмута 10 травня через відсутність боєприпасів. Як вважають аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW), невиконання цієї погрози свідчить про те, що очільник “вагнерівців” усвідомлює залежність від Міноборони Росії.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *