У Дергачах на Харківщині внаслідок ворожих авіаударів постраждали 10 людей, включаючи дітей

У Дергачах на Харківщині внаслідок ворожих авіаударів постраждали 10 людей, включаючи дітей

За процесуального керівництва Дергачівської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 26 червня близько 15:35 війська рф здійснили удари з авіації по м. Дергачі. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Офіс Генерального прокурора».

Ворожі атаки прийшлись по приватному житловому сектору. Отримали поранення та зазнали гострої реакції на стрес 10 людей, серед них троє неповнолітніх — двоє хлопчиків 12 та 15 років і 17-річна дівчина. Зазнали часткових руйнувань та пошкоджень будинки, господарчі приміщення.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених зс рф.

У Дергачах на Харківщині внаслідок ворожих авіаударів постраждали 10 людей, включаючи дітей У Дергачах на Харківщині внаслідок ворожих авіаударів постраждали 10 людей, включаючи дітей

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *