У ДФС проведено 11 ротацію працівників Управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО ГУ ДФС у Донецькій та Луганській областях

Працівники Управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО ГУ ДФС у Донецькій та Луганській областях сьогодні повернулися після 10 ротації додому зі служби. Відповідно, починаючи з 2015 року, відколи було створено цей підрозділ, у зону проведення АТО було відправлено 11-ту ротацію.

З поверненням після небезпечної служби офіцерів та прапорщиків привітали в.о. Голови ДФС Мирослав Продан, Перший заступник Голови ДФС Сергій Білан та начальник Головного оперативного управління ДФС Геннадій Лісовий.

У першу чергу керівництво фіскальної служби подякувало всім співробітникам податкової міліції за те, що вони повернулися додому у повному складі, без втрат.

«Важко переоцінити той внесок, який ви зробили своєю працею, для нашої країни, захисту її економічних інтересів. Це достойний офіцера вчинок – в достатньо непростий період для нашої держави прийняти вольове рішення, залишити родину та, ризикуючи своїм життям, поїхати до зони АТО. Я дуже вдячний всім вам за бездоганну службу і готовий зі свого боку докласти максимум зусиль для того, аби вас підтримати та захистити ваші права», – наголосив в.о. Голови ДФС Мирослав Продан.

Він також відзначив, що Управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО ГУ ДФС у Донецькій та Луганській областях та його діяльність достатньо відомі серед інших правоохоронних органів та користуються повагою.

Важливість такої роботи відзначив Перший заступник Голови ДФС Сергій Білан.

«Офіцери і прапорщики цього підрозділу завжди на передовій гідно виконують свої обов’язки. Успіхів вам, і щиро бажаю, аби ці ротації вже якомога скоріше завершились і ми повернулись до звичного життя. Однак, від нас це не залежить, тому ми можемо лише своєї працею робити все можливе для цього», – підкреслив Сергій Білан.

За сумлінне та бездоганне виконання обов’язків у зоні АТО 12 офіцерам та прапорщикам Управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО ГУ ДФС у Донецькій та Луганській областях вручені Подяки та ще п’яти достроково присвоєні спеціальні звання.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *