У Дніпрі судитимуть шахрайку, яка видавала себе за військовослужбовця та збирала гроші на медичні потреби

У Дніпрі судитимуть шахрайку, яка видавала себе за військовослужбовця та збирала гроші на медичні потреби

Співробітники Кіберполіції викрили 20-річну дівчину, яка шахрайським шляхом привласнила понад 800 тисяч гривень. Наразі обвинувальний акт направлено до суду. Про це повідомили у прессслужбі відомства.

Дівчина в соціальній мережі видала себе за військовослужбовця та ошукала потерпілу. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Судово-юридична газета».

Для цього зловмисниця створила фейкову сторінку нібито захисника України та познайомилася з жінкою. Спершу вона переконувала співрозмовницю, що потребує грошей на лікування після отриманого поранення в зоні бойових дій, а згодом почала вимагати у жінки гроші, погрожуючи знищенням майна та іншими неприємностями. Зрештою, постраждала перерахувала на банківські рахунки аферистки понад 800 000 гривень.

Під час обшуків за місцями мешкання та реєстрації фігурантки правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку, мобільні телефони, банківські картки та інші речові докази. Зловмисниці було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі слідчі дії завершено.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Обвинувальний акт за фактами вимагання та шахрайства, вчинених в особливо великих розмірах, скеровано до суду для розгляду справи по суті. Зловмисниці загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *