У Італії запроваджують додаткову оплату за дитину з ім'ям святого італійця

У Італії запроваджують додаткову оплату за дитину з ім’ям святого італійця

Раніше італійці часто надавали дітям імена на честь святих. Однак, у наші дні такий звичай поступово виходить із моди. В одному з італійських міст вирішили поновити цю традицію.

Так, громадська асоціація італійського міста Матера пообіцяла заплатити батькам, які назвуть дитину на честь небесного покровителя міста святого Евстакіо, про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Закон і Бізнес».

Члени асоціації заявили, що хочуть таким чином подякувати парам, які вирішили увічнити ім’я святого серед майбутніх поколінь. Проте суму винагороди публічно не називають.

Святий Евстакіо (Євстафій) вважається захисником пожежників, мисливців та жертв тортур. Він був давньоримським полководцем, який прийняв християнство після того, як під час полювання побачив хрест.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Як і багато інших святих тієї епохи, він був замучений за наказом римського імператора, який лютував через те, що Євстафій відмовився принести жертву язичницьким богам.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *