У Києві заарештовано організаторів схеми нелегальної міграції

За матеріалами Служби безпеки України організаторам схеми нелегальної міграції через територію України оголошено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Так співробітники СБ України під процесуальним керівництвом прокуратури блокували на Київщині діяльність організаторів схеми нелегальної міграції через територію нашої країни.

Правоохоронці встановили, що троє іноземців підшукували бажаючих без законних на те підстав виїхати за кордон. Для цього ділки забезпечували своїх «клієнтів» підробленими паспортами громадянина України.

Оперативники спецслужби затримали зловмисників у Києві під час отримання «гонорару» у розмірі понад сто тисяч гривень за виготовлення «документів» для особи, яка перебуває у міжнародному розшуку за терористичну діяльність.

Під час проведення обшуків за місцями проживання «ділків» на Київщині та у Дніпрі правоохоронці виявили паспорти громадян деяких країн Центральної Азії, бланки підроблених паспортів громадян України, печатки та штампи, а також банківські картки.

Тривають слідчі дії. 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *