У Криму стало небезпечно. Росіяни скаржаться на зірваний курортний сезон

У Криму стало небезпечно. Росіяни скаржаться на зірваний курортний сезон

Окупанти в Криму втрачають контроль над ситуацією на півострові та не можуть гарантувати безпеку навіть для себе. Тому цьогоріч курортний сезон там фактично провалився.

Економіка Криму залежна від туристичної галузі. Окупаційна адмінітрація намагається заохочувати росіян приїздити на півострів, незважаючи на ситуацію з безпекою. Своєю чергою туроператори пропонують знижки на путівки, безкоштовні послуги та інші бонуси. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Delo».

Проте через падіння попиту ціни на готелі в Криму цього літнього сезону знизилися на 30% порівняно з 2022 роком. З середини літа в Криму кількість туристів скоротилася на 45% порівняно з першою половиною місяця.

Одна з росіянок розповіла CNN, що під час перебування в Криму її “бентежили” вибухи і загалом “час проведений там, не сподобався”. До того ж півострів заполонила військова техніка.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нагадаємо, в липні начальник ГУР Кирило Буданов запевняв, що звільнення Криму від російських окупантів має відбутися “скоро”. Перед цим президент Володимир Зеленський заявив, що Україна може досить швидко реінтегрувати Крим, і відповідні кроки зараз якраз готуються.

Згодом, 24 серпня, у рамках операції в Криму українські спецпідрозділи висадилися на берег в районі населених пунктів Оленівка і Маяк. На півострові знову замайорів український прапор.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *