У Києві на пляжі «Троєщина» виявили чоловіка з понад 1 кг психотропів PVP: подробиці події

У Києві на пляжі «Троєщина» виявили чоловіка з понад 1 кг психотропів PVP: подробиці події

За процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури міста Києва викрито та повідомлено про підозру 31-річному чоловіку, який незаконно придбавав та зберігав психотропні речовини з метою подальшого збуту, в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).


За даними слідства, зловмисник придбав психотропну речовину PVP в особливо великих розмірах та зберігав її при собі з метою подальшого збуту. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Київська міська прокуратура».

Чоловіка з психотропами затримали на території пляжу «Троєщина» у Деснянському районі столиці. Під час затримання у нього в рюкзаку знайшли пакунок вагою майже 2 кг. Експертизою встановлено, що у пакунку 1,2 кг речовини – це психотропна речовина PVP.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна. Викриття злочинної діяльності проводилось прокурорами спільно зі слідчими СВ Деснянського УП ГУ НП у місті Києві.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *