У незаконному відчуженні 8 га землі Голосіївського парку підозрюють чотирьох осіб

У незаконному відчуженні 8 га землі Голосіївського парку підозрюють чотирьох осіб

Зусиллями прокуратури землі природного парку наразі повернуто державі. За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора повідомлено про підозру чотирьом членам організованої злочинної групи у шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 190 КК України).

За даними слідства, учасники злочинної групи, до складу якої входили чинні та колишні службовці органів державного земельного кадастру, шахрайським шляхом заволоділи землями Національного природного парку «Голосіївський» площею 8 га. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Офіс Генерального прокурора».

Для цього фігуранти використали підроблені документи, на підставі яких перереєстрували право власності на землю.

Під час обшуків правоохоронці вилучили оригінали документів. Своїми діями підозрювані завдали державі понад 105 млн грн збитків.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Наразі зусиллями прокуратури незаконну реєстрацію права власності на земельну ділянку скасовано, а землю повернуто державі. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Головного слідчого управління Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *