У Німеччині розглядають варіант заміни грошової допомоги на продуктову для українських біженців

У Німеччині розглядають варіант заміни грошової допомоги на продуктову для українських біженців

Українські біженці в Німеччині, які тільки прибувають до цієї країни, можуть залишитись без фінансової підтримки, а натомість отримувати допомогу лише в натуральній формі. Необхідність у грошах змусить їх активніше займатися пошуками роботи.

Такі пропозиції висунули своєму уряду члени Ради німецьких округів. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Я і Закон».

У Раді німецьких округів вважають, що допомога українським біженцям стає непосильним тягарем навіть для такої багатої країни, як Німеччина. Адже ця країна Євросоюзу на сьогодні прийняла найбільше українців. Нині в ній перебуває понад мільйон наших співвітчизників. І всім цим людям треба допомогти з житлом, дати їм можливість харчуватись, лікуватись, вивчати мову та опановувати нові професії. Звісно, що все це вартує грошей, і значних.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Чимале навантаження лягає саме на місцеві громади, які приймають біженців. Грошей, виділених на допомогу прибульцям із федерального бюджету, на все не вистачає. І через це значні втрати лягають на бюджети місцевих громад. Отже, члени Ради німецьких округів пропонують обмежити пільги для новоприбулих українців натуральними видами допомоги (продуктами і речами) та змусити українців до пошуку роботи.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *