У Парижі розпочинається суд над Ле Пен — близькою соратницею Путіна

У Парижі розпочинається суд над Ле Пен — близькою соратницею Путіна

У понеділок, 30 вересня, лідерка ультраправих Франції Марін Ле Пен постане перед Паризьким кримінальним судом. Її та ще 26 осіб судитимуть у справі щодо привласнення коштів Європейського Союзу для оплати праці помічників депутатів Європарламенту, повідомляє France Info.

Партію Ле Пен “Національне об’єднання” (до червня 2018 року – “Національний фронт”) обвинувачують у фіктивному працевлаштуванні помічників депутатів від цієї політсили у Європарламенті, які отримували кошти за цю роботу, а фактично працювали на партію. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ИнфоРезист».

У Парижі розпочинається суд над Ле Пен — близькою соратницею Путіна

Марін Ле Пен

“Парламентські помічники не працюють на Європейський парламент. Вони є політичними помічниками обраних представників. Вони не є посадовими особами Європарламенту”, – так пояснювала їхню роль Ле Пен під час попереднього судового розгляду.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Лідерка “Національного об’єднання” пообіцяла упродовж тих тижнів, що триватиме процес, особисто доносити цю позицію партії до суддів.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *