У «Резерв+» оновили дані 1,1 млн військовозобов’язаних, включаючи 14 тис. за кордоном

У «Резерв+» оновили дані 1,1 млн військовозобов’язаних, включаючи 14 тис. за кордоном

З 18 травня через застосунок «Резерв+» свої дані оновили понад 14 тисяч військовозобов’язаних у 124 країнах за кордоном. Про це повідомило Міністерство оборони України.

Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ITC».

Лідерами стали такі країни:

Польща;
Німеччина;
Канада;
Чехія;
США;
Велика Британія;
Іспанія;
Литва;
Нідерланди;
Словаччина.

«Наші громадяни за кордоном користуються застосунком для уточнення даних, що є важливим вчинком для країни. Ми цінуємо це та продовжуємо розвивати зручні сервіси для усіх», – зазначила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Загалом понад 1.1 млн військовозобов’язаних оновили дані через «Резерв+» , майже 55 тисяч через ЦНАП та близько 38 тисяч через ТЦК.

Мобільний застосунок Міноборони «Резерв+» допомагає військовозобов’язаним, призовникам та резервістам можуть оновити свої дані онлайн і натомість не їхати в ЦНАП чи ТЦК.

За словами Міноборони, над застосунком «Резерв+» працювало декілька команд, а $86 000 на розробку взяли з благодійного фонду.

18 травня набув чинності оновлений Закон про мобілізацію — з цього дня усі чоловіки віком 18-60 років протягом 60 днів (до 16 липня включно) повинні оновити свої облікові дані.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *