Україна зміцнює оборону вздовж водойм на заході від Авдіївки

Україна зміцнює оборону вздовж водойм на заході від Авдіївки

За даними видання, окупанти на цьому напрямку наступають далі на захід широким фронтом протяжністю 10-15 км. ЗСУ вибудували оборону вздовж водойм на захід від Авдіївки.

Про це повідомляє експерт BILD з аналізу відкритих даних Юліан Репке. З моменту відходу ЗСУ з Авдіївки 11 днів тому, російські окупанти просунулися на відстань до 5 км від Авдіївки, захопивши села Степове, Північне, Ласточкине і Водяне. “Вони наступають далі на захід широким фронтом загальною протяжністю 10-15 км”, – зазначив Репке. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «УНІАН».

Україна зміцнює оборону вздовж водойм на заході від Авдіївки

Він навів твердження командування ЗСУ про стабілізацію фронту на лінії Бердичі-Семенівка-Орлівка-Тоненьке-Первомайське. Там розташовані ставки і невеликі річки, які зручно обороняти. “Найближчими днями ми побачимо, чи справді їм вдалося вибудувати там лінію оборони і зупинити великий прорив”, – підсумував журналіст.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ситуація в районі Авдіївки

У свіжому звіті Інституту з вивчення війни (ISW) йдеться, що окупанти просунулися на захід від Авдіївки. Геолоковані кадри показують, що російські війська просунулися в поля на південь і південний захід від Степового, а також на північний захід від Ласточкиного. При цьому в Інституті вказали, що російські пропагандисти оголосили про захоплення Бердичів і Тоненького, а також про захоплення більшої частини або всієї Орлівки. Однак ISW не підтвердив захоплення цих населених пунктів окупантами.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *