Українські ракети вразили полігон запуску "Шахедів" у Єйську, - повідомляють ЗМІ

Українські ракети вразили полігон запуску “Шахедів” у Єйську, – повідомляють ЗМІ

СБУ спільно із ЗСУ відпрацювали по полігону запуску “Шахедів” та трьох НПЗ у Краснодарському краї росії. Про це Українським Новинам повідомили джерела у правоохоронних органах.

“Цієї ночі СБУ провела дві успішні спецоперації, через які росіяни вже на повну скиглять у соцмережах. Спочатку в рамках спільної реалізації із ракетними військами та ВМС ЗСУ, “бавовна” завітала на полігон 167-го навчального центру у н.п. Єйськ, звідки росіяни запускають по Україні “Шахеди”. Там розташований склад іранських дронів та проживають в казармах їхні оператори. На полігоні зафіксовано серію вибухів з подальшою детонацією”, – сказав співрозмовник. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Українські Новини».

Згодом дрони СБУ спільно з силами безпілотних систем ЗСУ уразили три НПЗ: Афіпський, Ільський, Краснодарський.

За словами джерела, це ключові заводи південного округу РФ, на яких, зокрема, виготовляють мазут для кораблів чорноморського флоту.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Співрозмовники додали, що ураження цих НПЗ значно ускладнить логістику постачання мазуту – зробить її дорожчою та довшою, оскільки його доведеться доставляти з інших НПЗ.

“СБУ продовжує активний літній сезон “бавовн”. Чи не щоночі вони “розквітають” на військових об‘єктах та на підприємствах, які є частиною російського ВПК і працюють на війну проти України. Прогнозуємо, що цей сезон буде дуже спекотним”, – зазначив співрозмовник.

Як повідомляли Українські Новини, дрони прилетіли на військовий аеродром у російському Єйську.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *