Українські військові частково витіснили російських загарбників у Часовому Яру

Українські військові частково витіснили російських загарбників у Часовому Яру

Українським військовим вдалося частково витіснити російських загарбників у Часовому Яру Донецької області. Йдеться про мікрорайон “Канал”, який повністю звільнили від окупантів.

Про це розповідає речник оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) “Хортиця” – Назар Волошин. За словами речника, станом на 27 червня росіян у мікрорайоні “Канал” немає. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Апостроф».

Представник ОСУВ “Хортиця” наголосив, що противник не залишає спроб прорватися в районі Часового Яру. Зараз там відбуваються дві штурмові дії.

Також Волошин додав, що російські війська інтенсивно обстрілюють Часів Яр, здійснюючи атаки міста з важких вогнеметних систем “Солнцепек”.

Українські військові частково витіснили російських загарбників у Часовому Яру

Також про просування в Часовому Яру українських сил повідомив аналітик Bild Юліан Рьопке. Він зазначив, що українській армії вдалося відбити низку вулиць у мікрорайоні “Канал”.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Раніше повідомлялося, що росіяни намагаються обійти Канал з флангів та атакувати. Їм вдалося зайняти зруйновані будівлі, проте українці контратакували, вибивши їх.

Нагадаємо, за даними Генштабу, цієї доби відбулося 48 бойових зіткнень: по позиціях наших військових окупанти здійснили 5 авіаударів (11 КАБ) та 614 артилерійських обстрілів. Також противник задіяв 38 дронів-камікадзе.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *