Укренерго розкрили плани з відновлення магістральних мереж

Укренерго розкрили плани з відновлення магістральних мереж

Пропускна здатність магістральної мережі, за яку відповідає НЕК “Укренерго”, після масованих повітряних атак рф становить на сьогодні приблизно 70-80% від минулорічної, повідомив голова правління Володимир Кудрицький.

“Це дуже приблизна оцінка, тому що немає якоїсь чіткої методології розрахунку, наскільки відсотків відновлена мережа. За нашою оцінкою, мережа “Укренерго” має приблизно 70-80% пропускної спроможності від того, що було минулого року, і ми продовжуємо її збільшувати”, – сказав Кудрицький на пресконференції в Медіа-центрі Одеси в четвер. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Капітал».

Водночас він зазначив, що відновити на 100% обсяг руйнувань, завданих енергосистемі – як об’єктам “Укренерго”, так і генерації та розподільчим мережам, – неможливо фізично.

“Глобальний масштаб цих руйнувань – від третини до половини енергосистеми залежно від того, як рахувати. І неможливо все відновити за вісім місяців з моменту припинення масованих обстрілів”, – пояснив голова “Укренерго”.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

“Тому ми маємо мудро розподілити ресурс, зокрема фінансовий, щоб полагодити максимум із можливого. Це стосується і генерації, і магістральної мережі”, – зазначив він.

 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *