Укрпошта почала прийом документів у «Дії» для оплати платежів

Комп’ютеризовані відділення АТ «Укрпошта» почали приймати електронні документи у мобільному застосунку «Дія» для оплати платежів від 5 тис. грн.

У компанії зазначають, що тепер для здійснення платежів на загальну суму від 5000 грн більше не потрібно надавати паперові документи, що посвідчують особу. Достатньо мати е-документи у додатку «Дія» на смартфоні клієнта.

Щоб оплатити комунальні чи бюджетні платежі на суму до 30 тис. грн, не потрібно надавати документи для верифікації особи.

У разі здійснення фінансової операції на суму понад 30 тис. грн, згідно з внутрішніми нормативними документами Укрпошти з питань фінансового моніторингу, клієнт має заповнити анкету.

У разі здійснення платежів на суму 400 тис. грн або більше додатково до анкети необхідно надати копії документів, що підтверджують джерела походження коштів. Це може бути довідка про зарплату, виписка про суму коштів на рахунку, документи, що підтверджують отримання спадщини.

У березні 2021 року Укрпошта почала приймати е-документи у мобільному застосунку «Дія» для отримання посилок із післяплатою від 5 тис. грн та поштових переказів.

У січні Укрпошта почала поповнювати банківські картки через POS-термінали.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *