«Укрпошта» розраховує на 100 млн євро кредиту на будівництво нових сортувальних центрів

«Укрпошта» очікує на залучення кредиту у розмірі 100 млн євро від Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) і Європейського інвестиційним банку (ЄІБ) у жовтні цього року.

«Я дуже сподіваюся, що 1 жовтня ми підпишемо першу в історії «Укрпошти» угоду в 100 млн євро на побудову нової логістичної мережі з ЄБРР і ЄІБ і по суті почнемо будувати нову «Укрпошту», – цитує слова гендиректора компанії Ігоря Смілянського Інтерфакс-Україна.

Очільник «Укрпошти» наголосив, що останній сортувальний центр компанії був збудований в 1980 році, а відтак на настільки застарілому обладнання складно конкурувати з ринковими гравцями, такими, як «Нова Пошта».

Між тим, Сміляньский підкреслив, що попри карантин, компанія продовжує демонструвати зростання.

Нагадаємо: до цього «Укрпошта» сподівалась залучити 100 млн євро на проектування і будівництво трьох-чотирьох терміналів, а також на автоматизацію близько 30 депо.

У планах компанії запуск пересувних відділення в п’яти областях цього року, до 2024 року вона планує вийти на прибуток у понад 1 млрд грн.

Нагадаємо: на початку вересня «Укрпошта» отримала перші 100 млн грн за продаж нерухомості, яка не використовується в господарській діяльності.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *