Усі пункти пропуску на кордоні України перейшли на автоматизовану систему митного оформлення

Усі пункти пропуску на кордоні України перейшли на автоматизовану систему митного оформлення

В Україні завершено впровадження нової автоматизованої системи митного оформлення у всіх автомобільних пунктах пропуску на державному кордоні. Про це повідомила Державна митна служба України.

«Це важливий етап масштабної цифрової реформи митниці, що спрямована на оптимізацію процесів, спрощення процедур, економію часу та зниження витрат для бізнесу. Крім того, нова система забезпечує прискорення перетину кордону для громадян», – йдеться в повідомленні. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «BIN».

Зазначається, що однією з ключових складових нової системи стало її інтегрування з новою автоматизованою системою управління ризиками, яка дозволяє ефективніше виявляти й мінімізувати ризики, пов’язані з переміщенням товарів через кордон. Крім того, вона допомагає якісно відпрацьовувати виявлені ризики, забезпечуючи високий рівень контролю та безпеки у пунктах пропуску.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів 2 серпня спростив постачання товарів військового призначення через митний кордон України; передбачено їхнє безперешкодне переміщення через усі відкриті пункти пропуску.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *