В Інтернет-магазині, через який реалізовували техніку невідомого походження під виглядом відомих торгових марок, вилучено ТМЦ вартістю понад 24,4 млн. грн. та велику суму готівки

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у м. Києві спільно із працівниками Головного слідчого управління Національної поліції України під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури України вилучили з незаконного обігу партію техніки невідомого походження та більше 1 млн. грн. готівки.

В рамках проведення операцій «Рубіж», «Бастіон» та розслідування кримінального провадження за ч. 4 ст. 190 КК України було встановлено групу осіб, які здійснювали продаж техніки невідомого походження під виглядом відомих торгових марок іноземних виробників через Інтернет-магазин. При цьому, у фігурантів були відсутні документи, які б підтверджували імпорт вказаних ТМЦ, а офіційні дистриб’ютори та імпортери продукції цих торгових марок не надавали фігурантам дозволів на імпорт вказаних товарів в Україну.

У продажі навіть були представлені найновіші моделі смартфонів однієї з відомих торгових марок, які зовсім недавно були презентовані за кордоном і поки що взагалі офіційно не ввозилися в Україну.

За результатами 15 санкціонованих обшуків, проведених в офісних та складських приміщеннях Інтернет-магазину, а також за місцями проживання фігурантів та в їх автомобілях на території Києва, Київської та Чернігівської області, з незаконного обігу вилучено партію техніки невідомого походження під виглядом відомих торгових марок вартістю понад 24,4 млн. грн. та більше 1 млн. грн. готівки.

Вилучені ТМЦ передані на відповідальне зберігання. Наразі вирішується питання щодо накладення арешту на вилучену продукцію.

Слідство у кримінальному провадженні триває, вирішується питання про оголошення підозри фігурантам.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *