В Мелітополі вчинено диверсію проти ФСБ: Інцидент під носом російської служби безпеки

В Мелітополі вчинено диверсію проти ФСБ: Інцидент під носом російської служби безпеки

15 грудня у Мелітополі Рух Опору підірвав залізничний потяг, який щодня возив із Криму до Мелітополя та Дніпрорудного боєприпаси та паливо.

Про це повідомив Центр національного спротиву. Зазначається, що у зворотному шляху цей потяг вивозив з тимчасово окупованих територій руду, зерно та пошкоджену техніку, проте завдяки героям підпілля поїзд свій рух завершив остаточно. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Центр національного спротиву».

“У результаті контрольованого вибуху було пошкоджено залізницю та тепловоз з вагонами. Сам вибух стався о 8-ій ранку прямо під носом російських ФСБшників. Наразі окупанти оточили місце вибуху, обшукують прилеглу місцевість”, – йдеться у повідомленні.

В ЦНС зазначили, що окупаційна адміністрація намагається приховати факт диверсії поки росіяни без успіху шукають партизан. Залучені співробітники ФСБ, зрадники з поліції, кінологи з собаками й навіть експерти кримінальної лабораторії.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Як повідомляв УНІАН, на тимчасово окупованих територіях Донецької області зростає кількість мігрантів з Центральної Азії та Північного Кавказу. Лише у Маріуполь вже завезли більше 30 тисяч мігрантів.

У Центрі нацспротиву зазначали, що таким чином російсьі загарбники намагаються змінювати демографічній склад тимчасово окупованих територій.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *