В Одеській області викрито шпигунську групу, що співпрацювала з ворогом

В Одеській області викрито шпигунську групу, що співпрацювала з ворогом

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону трьом громадянам повідомлено про підозру у державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України).

За даними слідства, два військові та жінка збирали розвідувальну інформацію для співробітника спецслужб рф. Підозрювані передавали ворогу дані про об’єкти критичної інфраструктури, військові підрозділи, переміщення військової техніки, засоби ППО, шпиталі, спецпрокуратури та інші правоохоронні органи в Одеському регіоні. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Офіс Генерального прокурора».

Правоохоронці викрили та затримали підозрюваних. Наразі їм обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Управління СБУ в Одеській області, оперативний супровід забезпечує 3 відділ ГВ ЗНД Управління СБУ в Одеській області.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

В Одеській області викрито шпигунську групу, що співпрацювала з ворогом

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *