В Офісі Президента назвали вартість утримання держдачі Зеленського (Документ)

Кошти із державного бюджету витрачаються на утримання держдачі президента Володимира Зеленського. Об’єкт розташований у Конча-Заспі.

Вартість проживання – 3,43 мільйона гривень. Про це повідомив 13 серпня керівник Офісу президента Андрій Єрмак у відповідь на запит депутата Володимира Ар’єва.

У документі зазначається, що у 2019 році фінансування обійшлося у таку ж суму. З червня 2019 року до липня 2020 року провели аварійно-відновлювальні роботи щодо встановлення протипожежної сигналізації. Також було організовано поточний ремонт прибудинкових споруд і конструкцій. Витрати здійснювалися відповідно законодавчих та правових актів.

Сам нардеп нагадав, що у діючого керівника держави є п’ять квартир в українській столиці, вілла в Італії, апартаменти в Великій Британії і кілька готельних номерів на території Грузії. Про це свідчать дані декларації чиновника.

В Офісі Президента назвали вартість утримання держдачі Зеленського (Документ)

Раніше ASPI news повідомляло, що журналісти проекту “Схеми” дізналися про подробиці користування державною резиденцією Зеленським. Стало також відомо, що колишню дачу президента Віктора Януковича на Донбасі перетворили у військову базу.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *